Igualada estrena el cicle de música “Músic ON” que omplirà de concerts diversos espais de la ciutat durant vuit caps de setmana

La Plaça de la Creu, el Parc Central, el Barri de Monserrat, Les Comes o el Barri del Poble Sec són alguns dels espais que acolliran els concerts

Amb l’arribada del bon temps, l’Ajuntament d’Igualada ha presentat un nou cicle de música que, durant els propers vuit caps de setmana, omplirà de concerts diferents espais de la ciutat.  L’esdeveniment s’anomena “Músic ON” i neix amb l’objectiu de fer arribar música a diferents barris de la ciutat.

La tinenta d’alcalde, Carlota Carner ha estat l’encarregada de presentar el cicle de concerts, aquest dimecres, a la plaça de la Creu on es farà un dels concerts. Carner ha explicat que el “Músic ON”, que comença aquest mateix diumenge, “vol portar la cultura i la múisca a tots els barris amb un esdeveniment que ambienta els espais i que afavorirà i potenciarà l’activitat econòmica del comerç i la restauració”.  

Els concerts s’iniciaran aquest diumenge 15 de maig a les 12.30 al Parc Central amb la música electrònica del plojecte EFTEE.

Dissabte 21 de maig la música es traslladarà al barri de Les Comes, a les 19h el grup anoienc “Lluna Plena” serà l’encarregat d’actuar dins del festival. La setmana següent serà el torn de “Xillona” que actuarà al Passeig Verdaguer el dissabte 28 de maig a les 19h.

El Barri de Montserrat acollirà l’actuació del duet Marc i Lídia el dissabte 4 de juny a les 12.30h. El Parc Central novament acollirà un concerts de música disco el diumenge 12 de juny.

El pati de la Sagrada Família, al Barri del Poble Sec serà l’escenari del concert del dissabte 18 de juny. A les 19h la solista Carlota Cos serà l’encarregada d’interpretar diversos temes en aquest espai.

Quico 13 actuarà el dissabte 25 de juny a la plaça de la Creu en un concert que s’iniciarà a les 19h. Tancarà el cicle “Músic On” el dia 2 de juliol, Núria Scarp, amb un concert de música electrònica al Parc Central a les 12.30h.

Carner ha destacat que es tracta d’un nou festival que “aposta per donar veu a artistes molt diversos, principalment artistes locals i joves”.

El primer concert després del Ioga&Music

Aquest diumenge 15 de maig el primer concert del “Músic ON” es farà després de l’activitat de ioga al Parc Central. Aquest espai es transformarà i Fran Martínez, amb el seu nou projecte ESTEE de  música electrònica, serà l’encarregat d’animar el Parc Central.