El Mercat Figueter es transforma

El segon diumenge de Quaresma a Capellades des de fa molts anys es celebra el Mercat Figueter. Aquest any serà el 28 de febrer i es viurà en un format diferent.

Actualment la normativa impedeix la celebració de fires i per això s’ha buscat un nou format adaptat a les circumstàncies. Així, el diumenge es donarà protagonisme a diferents propostes culturals. La plaça Catalunya acollirà un espectacle de la companyia El Pot Petit, amb reserva d’entrades prèvia.

La nit abans al Teatre La Lliga es podrà gaudir de la bona música en directe amb la presentació de “Fang i núvols”, primer treball de Magalí Sare i Manel Fortià. Arrels jazzístiques que combinaran veu i contrabaix en un repertori de cançons tradicionals catalanes i iberoamericanes i dues cançons pròpies, fetes a partir de poesies.

També aquest darrer cap de setmana de febrer es podrà gaudir amb l’ambientació que es distribuirà per diferents espais de diorames i ninos Playmòbil.

Finalment cal recordar que el dissabte 27 s’inaugurarà al Mirador del Museu Molí Paperer una exposició, organitzada pels Amics de les Arts i l’Ajuntament de Capellades, amb  obres premiades al llarg de les 30 edicions del Concurs de Pintura Ràpida Joan Campoy.