Nova edició de la Cursa Neandertal 2023

Diumenge es va celebrar a Capellades la 12+1 edició de la Cursa Neandertal, organitzada per AEMdeKP i l’Ajuntament de Capellades.

Es van fer tres curses (20km, 13km i caminada) que van comptar entre totes amb 350 participants.

També, per als més petits, es va portar a terme la MINI Neandertal, tres curses infantils adreçades a participants de menys de 12 anys, amb 150 infants de Capellades i voltants.

El final de festa va tenir lloc dins del Poliesportiu amb una arrossada per a més de 500 assistents i l’entrega de premis.

A la Cursa de 20km, la guanyadora femenina va ser la corredora de Soria de l’equip Wild Trail Project, Yolanda Martín Ramos, amb un temps de 02:05. El guanyador masculí va ser en Robert Marsal Tardà, de la UEC Anoia, que va fer una disputadíssima cursa amb el guanyador de l’any passat, acabant amb un temps de 01:42.

A la Cursa de 13km, l’absoluta femenina va ser Diana Carrasco Carrero (01:39), de la UEC Anoia. A la categoria masculina, el corredor local Pol Mena Llobera (01:16), de AEMdeKP.

Els organitzadors agraeixen a tots els nombrosos col·laboradors que fan possible aquesta gran festa de l’esport de muntanya a Capellades.