Festival Som Riures a Copons

El Festival Som Riures de Copons celebra la seva segona edició el 17 de setembre al matí, amb una programació escènica al voltant del món del circ i les arts de carrer dirigida a públic de totes les edats.

Arrencarà a les 9:30 del matí, amb el taller d’interacció amb bombolles “Bufa i Rebufa” de la Cia Enlaire, i a partir de les 10:30 hi haurà dues sessions de l’espectacle “Mon Petit Cirque” de la companyia Moi Jordana. Una proposta de circ i clown que reflexiona sobre la zona de confort vista des de l’absurd i amb molt d’humor. En paral·lel hi haurà dos passis de la peça de dansa urbana “Nakama”, a càrrec de la companyia cubana The Concept, en què mostren el sentir de quatre personatge que prenen el risc de migrar i deixar enrere tot allò que tenen per buscar un nou començament.

La cloenda del festival serà a les 12:30 amb l’espectacle “The white bottom” amb Ramiro Vergaz, un virtuós dels malabars, un showman autèntic que ens explica amb les seves piruetes l’arribada de la nova dècada daurada: els anys 20 ja són aquí… un segle més tard!  

 

El Festival Som Riures va néixer amb gran èxit l’any 2022 com una proposta cultural i lúdica de qualitat orientada principalment al públic familiar. En aquesta segona edició es vol anar una mica més enllà connectant amb els espectadors joves, i per aquest motiu s’ha incorporat una proposta de dansa urbana.

 

A més, durant aquest any s’ha treballat perquè el Som Riures tingui impacte més enllà de la data del festival, donant suport a la creació cultural amb les residències artístiques que van fer a Copons dues de les propostes que es presenten al Festival. Les companyies Moi Jordana i The Concept, en les seves residències al centre InLoft, van desenvolupar el treball artístic que ara presenten en aquesta segona edició del festival.

El festival Som Riures s’organitza des de l’Associació cultural i de recerca de Copons amb el suport de l’ajuntament de Copons i la Diputació de Barcelona.

 

Més informació: https://www.festivalsomriures.cat/