La Mostra d'Igualada

La Mostra d’Igualada és el mercat de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya. Un gran aparador dels millors espectacles catalans per a públic infantil i jove, que aplega milers d’espectadors a la capital de l’Anoia, i que té com a objectiu nodrir les programacions familiars d’arreu del país. Considerada Fira estratègica de Catalunya, La Mostra està organitzada pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament d’Igualada.

La programació oficial de La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil congrega una seixantena d’espectacles de tots els gèneres de les arts escèniques per a tots els públics: teatre, dansa, titelles, musical, màgia, clown, tallers, etc. Els espectacles de La Mostra aposten per la qualitat, contemporaneïtat, novetat, innovació del llenguatge i la posada en escena, creació original i interès de l’argument.

Els espectacles seleccionats –d’entre els tres centenars de propostes presentades– es programen tant en espais oberts com a l’exterior.

La 34a edició de la Mostra Igualada 2023 se celebrarà del 30 de març al 2 d’abril i acollirà 46 companyies que oferiran 47 espectacles i un total de 103 funcions per a públic infantil i jove.

Per a més informació sobre la programació i la venda d’entrades, clicar aquí.