La Fira de la Cervesa Artesana de L'Espelt, arriba aquest dissabte a la seva 10 edició

El proper dissabte 24 de setembre tindrà lloc la 10a. edició de la Fira de la Cervesa Artesana de l'Espelt, organitzada per l'associació d’amics de la cervesa artesana La Bromera.

La Fira, que se celebrarà al bell mig del poble de l’Espelt, donarà el tret de sortida a les 11 del matí i acabarà a la 12 de la nit amb música. Durant tot el dia hi haurà música i menjar  i els cervesers.

La Fira de la Cervesa de l’Espelt comptarà amb la presència de 17 cervesers: La Bromera,  Cervesa Artesana Eighth Sun, Espina de Ferro, Màger Cervesa Artesanal, The Antipatiks Cervesa Artesana, La Montbuien-K, La Vella Caravana Cervesa Artesana, Els Minairons,  Subversiva, Segarreta Cervesa Artesanal, Moska, La Lenta Brewing, Bripau Cerveses Artesanes, L’Escumatent Cerveses,  Rec Brew, Cervesa Naris i Rústica bufona

Aquesta 10a edició compta amb la col·laboració l’Associació Cultural Centre de L'Espelt, Pons Solucions Gràfiques, i-enginy Gestió i serveis d'instal·lacions,  Mapamundi Produccions i l’Ajuntament d'Òdena.

A la pàgina  www.labromera.cat  i a les xarxes: Facebook Twitter i Instagram @labromera podeu consultar tota la informació