Obertes les inscripcions per la 5a edició de l'Encambra't fins al dia 30 de juny

L'Encambra’t és un curs i un festival que pretén fer arribar a tota la població, i sobretot als joves, la música de cambra

 

Del dia 27 d’agost a l'1 de setembre, Igualada viurà la cinquena edició del Festival Encambra’t, un curs i un festival que pretén fer arribar a tota la població, i sobretot als joves, la música de cambra. El festival aprofita per donar a conèixer espais emblemàtics, no només de la ciutat d’Igualada, sinó també dels pobles de la comarca. Ja s’han obert les inscripcions perquè els joves nascuts entre el 2000 i el 2009 puguin gaudir d’una formació intensiva que impartiran professors d’alt nivell com Pedro Rodríguez (violí), Luís Peña (violí), David Andújar (viola) o Òscar Alabau (violoncel).
 
Els alumnes participaran de classes de Camerata i de classes de cambra per grups, que es faran a Cal Badia. Durant el curs de cambra tots els alumnes tindran la possibilitat de sol·licitar allotjament a famílies d’altres alumnes d’Igualada que participin al curs. També s’ha posat a disposició dels alumnes l’opció de quedar-se a l’alberg Cal Maco. Les quotes del curs poden variar depenent del perfil d’alumne/a i curs/cursos inscrits, i hi ha bonificació pels alumnes del Conservatori d’Igualada o membres de la JOSA i BMI. Els preus es poden consultar a la web.
 
Els grups de cambra podran accedir a una beca pel curs a canvi d’un concert, que es farà en algun indret emblemàtic d’un poble de la comarca. Els grups que vulguin accedir a la beca enviaran una breu gravació en vídeo i una proposta de programa de màxim 50 min. abans del 30 de juny. La durada del vídeo pot ser d’uns 10 min. (un moviment per exemple). Un tribunal format per: dos membres del quartet Altimira i un tècnic en música de cambra extern, faran la tria dels diferents grups per a les beques d’enguany. Per més informació sobre aquestes beques o sobre el curs, es pot consultar a la web encambrat.com. Les inscripcions seran obertes fins el 30 de juny.