Igualada bategarà de blanc amb una nova edició, més solidària que mai, de l'Urban Running el proper 27 de maig

El blanc, que és la suma cromàtica de tots els colors, serà el color que predominarà en tots els actes d’aquesta edició com a símbol d’unió de totes les entitats i comerços participants

Aquest dimecres, 26 d’abril, s’ha presentat oficialment la nova edició de l’Igualada Urban Running, que tindrà lloc el proper dissabte 27 de maig a Igualada. Com cada any Igualada viurà una jornada carregada d’activitats esportives, culturals, solidàries, lúdiques i comercials que com diu el lema d’aquest any faran bategar igualada de Blanc. La principal serà l’acapte de sang que el Banc de Sang i teixits farà durant tot el dia a la plaça de Cal Font.

L’Alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha fet la presentació a la plaça de l’Ajuntament acompanyat de diversos representants de les entitats i associacions que organitzen o participen d’aquesta jornada esportiva, lúdica i solidària. Castells ha posat en valor la força de la ciutat en anteriors edicions d’aquesta cursa que “ transformen Igualada omplint-la d’activitat, bon ambient i visitants de fora”. Aquest any el color que protagonitzarà aquest esdeveniment és el blanc, la suma cromàtica de tots els colors. Una metàfora de com les diferents entitats i comerços que participen d’aquesta activitat, sumen esforços, per fer de dissabte 27 de maig, novament, una gran festa  esportiva, solidària i també comercial.

L’activitat més matinera,a  les 11h serà la masterclass de Zumba solidària a l’escenari principal de la plaça de Cal Font que organitza l’Associació de Prematurs de Catalunya.A la tarda tindran lloc les diferents curses i activitats esportives de l’Igualada Urban Running

A les 17.00h tindrà lloc la cursa de cotxets més gran del món, una divertida activitat on pares i mares amb els seus nadons “competiran” pels carrers de la ciutat amb un ambient familiar i festiu.  Seguida de la cursa infantil Kids and Us

A les 18.30h hi haurà la caminada solidària de 3km, aquest any es separen els participants que fan el recorregut caminant i els que el faran corrents. La inscripció d’aquesta activitat es farà presencialment al comerç Milar Martinez, lloc on es podrà realitzar la donació per l’Associació Contra el Càncer i on també es recollirà la samarreta de regal.

Entrada la tarda, a les 19.30h  arribarà el torn del plat fort, la cursa de 5km de la Igualada Urban Running, on amb un recorregut de 2,5km a 2 voltes, atletes d’alt nivell i participants populars que volen viure l’experiència, seran animats pels cèntrics carrers de la ciutat plens de públic animant al seu pas i espectacles de carrer que li donaran aquest punt especial a aquesta original cursa.

Tot això amb una ciutat decorada de blanc, amb grups musicals que animaran pels carrers i amb un comerç que es suma a l’activitat a través de l’associació d’Igualada Comerç. Per acabar, i tot rebent els participants a la cursa de 5km, tindrem un fi de festa amb Ràdio Flaixbac, amb Andreu Presas i el Gran German.