Del 7 al 15 de juliol la 35a edició del Festival Anòlia

Igualada celebrarà del 7 al 15 de juliol la 35a edició del Festival Anòlia que aquest any recupera una proposta artística que compagina artistes locals emergents amb altres de més renom de l’àmbit català. Els concerts es realitzaran entre el Parc Central, dins l’European Balloon Festival, els dies 8 i 9 de juliol i l’amfiteatre del Parc de l’Estació Vella, del 7 al 15 de juliol.

Al parc central hi actuaran els grups igualadins B-Back i el popular Triquell, participant de la primera edició del programa televisiu Eufòria, que presentarà les cançons del seu àlbum de debut, “Entre fluids”, experimentant amb la fusió d’estils com l’electrònica, el mestissatge i les músiques urbanes que actuaran a la cloenda de l’European Balloon Festival els dies 7 i 8 de juliol.

Al pati del Museu rememorem els seus inicis amb l’actuació d’un grup de jazz de la nostra ciutat el 12 de juliol amb Dr. Jazz Friends a l’espai que acollirà el Festival, al pati del Museu de la Pell del 12 al 15 de juliol.podreu gaudir  de la rumba catalana de producció anoienca amb “La Séptima Trastada” el 13 de juliol. , les joves i captivadores propostes el 14 de juliol. Lal’ba i i un dels referents més populars de la nova generació catalana de trap i reggaeton 31 FAM, els podrem escoltar el divendres 14 de juliol.

L’Anòlia posarà el punt i final el dissabte dia 15 de juliol amb la cantautora sabadellenca Valèria N. Saurí és una de les més captivadores de la nova escena del pop de butxaca, “Ven’nus” i  els consagrats i emblemàtics Gertrudis, una de les bandes pioneres en la fusió i el mestissatge

 

La programació musical és la següent:

Per a més informació podeu consultar la pàgina web de l’Ajuntament d’Igualada. 

Data: 07/07/2023 fins 15/07/2023