Torna la Ruta de la Tapa del Bruc amb nous restaurants participants

La gastronomia i els productes locals són els protagonistes les nits de juliol al Bruc

Un any més des de l’Ajuntament del Bruc, els restaurants i bars del municipi posen en marxa durant tots els dijous a la nit del mes de juliol (7, 14, 21 i 28) la proposta gastronòmica “Ruta de la Tapa del Bruc”, una iniciativa que té per objectiu promoure la gastronomia local entre els veïns i veïnes del Bruc i dels pobles del voltant i apostar pel producte local i que té el suport econòmic de comerç de la Diputació de Barcelona

Els restaurants i bars adherits a la Ruta de la Tapa ens proposen vuit tapes inèdites amb producte local i beguda per només 4€. Per participar només cal que aconsegueixis el díptic de la ruta de la tapa als restaurants participants i segellar totes les tapes de cada restaurant. A més de conèixer les degustacions proposades per cada establiment, podràs optar al sorteig d’una volta per a dues persones en bicicleta elèctrica pel Peudemont de Montserrat o un sopar per a dues persones en el restaurant guanyador de la millor tapa 2022.

Els restaurants participants de la Ruta de la Tapa 2022 són els següents: Bar Anna, Bar Granada, Cal Còbix, Casal Familiar, La Guingueta (Bar de la piscina municipal), La Tasqueta, La Vinyanova i Sant Jeroni.

Gaudiu de la gastronomia local a la fresca!