Calaf acollirà una cursa de BTT d'ultra resistència

Serà el 30 d'abril i transcorrerà per altres municipis com Cardona, Solsona, Torà, Castellfollit de Riubregós, Sant Ramon, Sant Guim de Freixenet i Calonge de Segarra. Es pot fer individualment, per parelles o per equips. També inclourà un recorregut popular de 22 km. 
Limits Land Bike és una prova circular de BTT Non-Stop d'ultra resistència, que es celebrarà el 30 d'abril,amb sortida i arribada a Calaf. Té un recorregut de mitja muntanya amb quatre nivells: Extrem de 191 km, Half de 116 km, Exprés de 72 km i  Popular de 22 km.

Es pot participar individualment, per parelles o per equips en diferents modalitats com: masculí, femení, mixta o e-bike. Durant el recorregut, els participants trobaran punts d'avituallament i punts de relleu d'equips (cada equip es pot plantejar la seva pròpia estratègia). L'itinerari de la prova no estarà senyalitzat i es realitzarà amb GPS, que l'organització lliurarà uns dies abans de la prova. El recorregut popular sí que estarà senyalitzat.

La cursa transcorre pels municipis de Calaf, Cardona, Solsona, Torà, Castellfollit de Riubregós, Sant Ramon, Sant Guim de Freixenet i Calonge de Segarra. Les inscripcions ja estan obertes i estan limitades a 300 participants.

Inscripcions i horaris 

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer a través de www.limitslandbike.com. La recollida de dorsals serà el divendres 29 d'abril de 16 h a 20 h a Calaf i el mateix dissabte 30 d'abril a les 04.30 h de la matinada i a les 09:30 h. 

Els horaris de les sortides seran: 

  • 5.30 h matinada - Cursa Extrem
  • 7:30 h matinada - Cursa Half 
  • 09 h - Cursa Exprés
  • 10 h - Cursa Popular