L'Ajuntament d'Igualada inicia una campanya per minimitzar les afectacions als veïns per la reobertura de l'oci nocturn

El primer cap de setmana d’obertura de l’oci nocturn ha comptat amb un reforç de patrullatge nocturn

La regidora de Governació de l’Ajuntament d’Igualada, Carlota Carner, ha fet balanç de les actuacions policials que s’han dut a terme durant aquest primer cap de setmana en què l’oci nocturn ha pogut obrir. Carner ha explicat que els cossos de seguretat han treballat amb especial atenció efectuant diverses mesures preventives i de control per tal de garantir que les nits fossin el màxim de tranquil·les.

Carner ha explicat que aquestes mesures han suposat un reforç de patrulles nocturnes especialment a les zones d’oci nocturn al centre, alhora que s’han fet diversos controls preventius en diferents punts de la ciutat i en zones susceptibles de botellades.

Dels controls preventius efectuats aquest cap de setmana se n’han derivat deu denúncies: quatre diligències per alcoholèmies penals, dues denúncies administratives per alcoholèmia positiva i quatre denúncies per altres infraccions com per exemple la tinença d’estupefaents o infraccions de trànsit.  Carner també ha explicat que aquest cap de setmana la Policia local d’Igualada ha realitzat una detenció a l’autor per danys materials a un vehicle.

En aquesta valoració, la regidora Carlota Carner, ha explicat que des de l’Ajuntament “som conscients que l’obertura dels establiments de l’oci nocturn,  després de tant de temps tancats, pot ocasionar molèsties veïnals, i per tant, ja hem començat una campanya per anar-nos reunint zona a zona amb els veïns per analitzar quines son les millors solucions per minimitzar les molèsties”.

Carner també ha avançat que es demanarà la implicació i col·laboració dels locals d’oci nocturn perquè ajudin també a pal·liar i a minimitzar els efectes de la seva activitat.