Economia, aigua i futur

Des de PIMEC organitzen una trobada amb els sectors econòmics afectats per les restriccions de la sequera, on es presentarà el manifest "Economia, aigua i futur", amb l'objectiu de fer palès que la continuïtat de l'economia és compatible amb una utilització eficient i sostenible de l'aigua.

També s'exposarà la necessitat de realitzar les grans infraestructures que històricament s’han proposat per resoldre els problemes d’abastiment, així com la millora de les xarxes de subministrament, i es donarà suport a la reconversió d’algunes activitats econòmiques que han de donar pas a una transició en l’ús eficient de l’aigua.

Des de PIMEC animem les mipimes a adherir-se al manifest "Economia, aigua i futur", obert a les aportacions dels diferents sectors i territoris per a recollir inquietuds, demandes i propostes. 

L'acte tindrà lloc el proper divendres, 5 de maig al matí, al Dipòsit del rei Martí, un recinte situat al subsol, entre els carrers de Jaume Càncer i Bellesguard, que havia funcionat antigament com un dipòsit d’aigües pluvials

Inscriu-t'hi, les places són limitades!