Mercat Figueter de Capellades

Abans d’entrar a la Quaresma l’Ajuntament de Capellades ultima els actes del Mercat Figueter que es farà el diumenge 13 de març.

L’any passat no es va poder fer el Mercat per la pandèmia, però enguany es reprèn la celebració amb diverses activitats tant el mateix dia, com en la vigília. Així el divendres 11 s’inaugurarà a les 7 de la tarda al Museu Molí Paperer l’exposició NOSALTRES que organitza la Taula de Dones i l’Ajuntament de Capellades. El dissabte al matí es podrà fer una nova edició del Concurs de Pintura Ràpida, que tornarà a omplir Capellades de cavallets i pinzells. També el dissabte, a les 12 del migdia al Teatre La Lliga es farà a una conferència sobre els gegants centenaris de Capellades, de l’historiador Lluís Ardèvol.

El diumenge de Mercat Figueter hi haurà propostes per tot el dia i per diferents espais de la vila, adreçades a totes les edats i públics. De moment es pot avançar que al Mercat Figueter tindrà molt protagonisme la cultura popular infantil ja que el mes de maig s’ha previst la celebració de l’InCulCAT, la festa de la cultura infantil.

El Mercat Figueter serà novament una combinació de comerç, tradicions, gastronomia, entitats i propostes culturals i lúdiques per a tothom.