"Joc de cartes" busca la millor food truck al REC d'Igualada

Marc Ribas busca la millor "food truck" de festival en el context del REC.0 d'Igualada. Tastarem les propostes de Fuxia, Happy Foods Ecofriendly i The Cine

"Joc de cartes" se'n va de festival al REC.0 d'Igualada per conèixer l'oferta gastronòmica de carrer i sobre rodes: les "food trucks". En aquesta ocasió, Marc Ribas ens acompanya a tres "food trucks" diferents. D'una banda, visitarem Fuxia, la "food truck" d'en Marco, un italià que veu la vida de color fúcsia i que va decidir posar tota la carn a la graella per oferir hamburgueses a tot Catalunya. També coneixerem el Santi i la Happy Foods Ecofriendly, una proposta ecològica, de proximitat i feta amb molt d'amor. I, finalment, tastarem les croquetes i pizzes de la Teresa gràcies a la seva "food truck" The Cine. Un programa amb sorpresa final.

"Joc de cartes" és un viatge per la cuina que es fa a Catalunya en forma de concurs. A cada programa, quatre restaurants amb un mateix tipus de cuina, i d'una zona determinada, s'enfrontaran entre ells per aconseguir ser el millor. El guanyador s'emportarà un premi de 5.000 euros per invertir en el seu local. 

I després, a les 23.45, "Joc de cartes" descobrirà la millor cuina de fast food d'autor de Barcelona

Marc Ribas presentarà la Teresa, propietària d'Els Pinxus, una cuina de tapes i platets gourmets del tot modernitzats. També anirà a trobar la Lourdes, propietària del Comolocas, una hamburgueseria desenfadada i divertida. Coneixerà l'Antonio del Taco Alto, un mexicà que assegura oferir els millors tacos de la ciutat. Per últim, en Juan Andrés, un divertit veneçolà propietari d'Arepamundi, el farà viatjar arreu del món amb les seves arepes plenes de gustos internacionals.