La quarta edició del festival gastronòmic Vadefoodies se celebrarà els dies 1 i 2 de juny

El Festival de Tendències Gastronòmiques Vadefoodies que se celebra cada any a Igualada  arribarà carregada de novetats, una amplíssima varietat d’activitats i la participació de diversos personatges cèlebres del món de la restauració. Aquesta quarta edició serà els dies 1 i 2 de juny.

Enguany l’esdeveniment canvia d’emplaçament dins la ciutat i tindrà lloc en un espai cèntric com és la renovada Plaça Castells. Un canvi d’ubicació que respon a les necessitats de creixement del festival  –que fins ara s’havia celebrat al Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia– i que, alhora, ajuda a apropar-lo a diferents indrets de la ciutat d’Igualada.

El programa per aquests dos dies de festival gastronòmic compta amb més d’una dotzena d’activitats, que van des de formacions, ponències, exhibicions, degustacions i concerts, fins a concursos, tallers, receptes o showcooking, amb convidats de luxe per a cada ocasió. No hi faltarà, tampoc, l’eat street, un espai per menjar i beure mentre es pot gaudir de música, teatre i activitats per a tota la família. El programa complet es donarà a conèixer a mitjans del mes de maig.

El Festival de Tendències Gastronòmiques Vadefoodies

El Vadefoodies és un festival gastronòmic que se celebra a Igualada amb l’objectiu de crear un espai lúdic i divulgatiu de les tendències gastronòmiques d’arreu del món. L’organitza l’Associació Cultural i Gastronòmica Vadefoodies, una entitat constituïda per un grup d’igualadins relacionats amb el sector de la restauració, i compta amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada. En les anteriors edicions ha comptat amb una afluència de 4.000 visitants.