El març acaba a l'Anoia amb un lleu increment de l'atur

El nombre total de persones inscrites al SOC a la comarca se situa en 7.917

El mes de març ha significat una important reducció de la xifra d'aturats a Catalunya, amb un balanç de 6.720 persones que ja no figuren al registre. En canvi, a nivell anoienc, hi ha més demandants inscrits, 45.

El primer trimestre del 2018 es clou amb un balanç positiu en insercions laborals a la comarca, encara que molt minso. Les insercions en aquests tres mesos sumen 34 persones i dos dels mesos -gener i març- han acabat amb balanç negatiu. El registre de l'oficina del SOC de Vilanova del Camí d'aquests 31 dies de març és d'un balanç de 45 demandants de feina més.

Pel que fa a municipis, la capital és on més s'ha notat el repunt d'aturats, amb 20 persones més, seguida de Masquefa, on apareixen 12 nous demandants. A les altres viles grans, en canvi, les xifres pràcticament no es mouen respecte el mes de febrer. Ara mateix, la comarca té a 7.917 persones registrades com a demandants de feina. La reducció dels darrers mesos ha fet que només Cabrera d'Anoia estigui per sobre del 20% en la taxa registral.

 

Font: VeuAnoia.cat