Nou programa formatiu del Centre d'Innovació Anoia

S’obre amb el curs ”Negocis locals: com atraure clients de proximitat per Internet”

L'àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilanova del Camí ha presentat l’oferta de cursos i sessions informatives per a emprenedors i empreses que es realitzaran al llarg d’aquest 2018 en el Centre d’Innovació Anoia. Enguany, la programació inclou 9 cursos i tallers amb diferents temàtiques, com poden ser les xarxes socials, parlar en públic, facturació per a emprenedors i altres.

Les activitats s'adrecen a persones emprenedores, autònoms, empresaris individuals, comerços... que vulguin augmentar els coneixements en aquests àmbits.

Pròxim curs, el 26 de febrer: ‘Negocis locals: com atraure clients de proximitat per Internet’

Una de les pròximes formacions és el curs “Negocis locals: com atraure clients de proximitat per Internet”. Es farà el dilluns, 26 de febrer, de dos quarts de deu del matí a dos quarts de dues de la tarda. 

Està dirigit a qualsevol negoci que orienti els seus productes o serveis a un entorn de proximitat, ja sigui dins de la mateixa població o en l’àmbit comarcal; petites empreses, botigues, comerços, assessories, tallers…

Per més informació o inscripcions, es pot contactar amb Promoció Econòmica al Centre d’Innovació Anoia al telèfon 93 805 44 11 (extensió 5) o a través del correu electrònic peconomica@vilanovadelcami.cat

La formació està organitzada per l’Ajuntament de Vilanova del Camí amb el suport de la Diputació de Barcelona i el programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya.

Podeu consultar la programació dels cursos, que són gratuïts, al web municipal www.vilanovadelcami.cat