La Diputació de Barcelona ofereix orientació personalitzada a famílies i alumnes durant la Fira de l'ensenyament d'Igualada

La Diputació de Barcelona participarà a la fira de l’ensenyament d’Igualada, amb un Punt d’Orientació Personalitzat (POP), situat al recinte firal de l’Escorxador, els propers dies 23 i 24 de febrer. La tècnica de la Unitat d’Orientació Educativa de la Diputació de Barcelona, Anna d’Alost, atendrà els mitjans de comunicació aquest divendres, a les 12 hores, en el mateix estand de la corporació, per explicar en què consisteixen els POP.

Fins al 26 d’abril, en el marc de les fires i jornades d’orientació que s’organitzen arreu del territori, la corporació ofereix 15 Punts d’Orientació Personalitzada (POP) per acompanyar els joves, i les seves famílies, a l’hora de fer la tria d’opcions en la transició cap a l’educació post obligatòria. Es tracta d’espais d’atenció individualitzada, la majoria d'accés lliure a la ciutadania, que compten amb el suport de professionals de l’orientació.

Durant el període previ a les preinscripcions, els POP complementen l'oferta d'orientació personalitzada que ja proveeixen molts serveis municipals i els instituts d'ensenyament secundari.

Convocatòria a mitjans

Dia:     divendres, 23 de febrer

Hora:   12 hores

Lloc:    Recinte Firal d’Igualada. L’Escorxador. Carrer Prat de la Riba, 45. Igualada