Els blocaires experts en viatges posen bona nota a l'Alta Anoia

Han destacat molt positivament els seus atractius paisatgístics, gastronòmics i culturals.

Blocaires especialitzats en el món dels viatges i el turisme han visitat al llarg de l’any diferents punts de les comarques de Barcelona, com Montgat i Alella al Maresme, Vilanova i la Geltrú al Garraf o la capital del Bages, Manresa, entre altres. Darrerament han visitat l'Alta Anoia, en una trobada organitzada pel Consorci de la Promoció de l’Alta Anoia ha comptat amb la col·laboració d’Anoia Turisme i amb el suport de Diputació de Barcelona, en el marc de l’acord de col·laboració que mantenen la Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació i l’associació Barcelona Travel Bloggers. Els blocaires han posat bona nota a l'oferta turística del territori, destacant els seus atractius paisatgístics, gastronòmics i culturals així com els allotjaments rurals del territori. També han destacat la la professionalitat del seus guies.

Durant la seva estada a l'Alta Anoia, els blocaires han visitat diferents indrets d'interès, com ara el Parc Eòlic de Rubió format per una cinquantena d’aerogeneradors que abasteixen d’electricitat a més de 50.000 famílies , el Memorial Democràtic de Pujalt, on han pogut recórrer les instal·lacions museïtzades del que va ser el Camp d’Entrenament del XVIII Cos de l’Exèrcit Popular de la República o bé el poble de Castellfollit de Riubregós, d'origen medieval i nascut en terres de frontera a redós d'un castell que encara avui s'alça majestuós entre les seves pròpies ruïnes. També han visitat l’Observatori de Pujalt i han pujat a la Torre Manresana de Els Prats de Rei, torre de guaita de 20 metres d’altura que va ser observatori d’una important batalla l’any 1711. 

Els blocaires també can conèixer de primera mà l'oferta gastronòmica i d'allotjament de la zona, tastant els productes agroalimentaris com el Cigronet de l’Alta Anoia, els seus formatges i els seu embotits, que van valorar molt positivament.