L'Anoia trenca la tendència i veu reduir l'atur el novembre

Malgrat la tendència a l'augment de l'atur a tot l'Estat, i també a Catalunya, cosa que s'ha atribuït al procés, al novembre l'Anoia s'ha desvinculat d'aquesta dinàmica. El balanç de persones registrades al SOC és de 55 menys. El total de demandants, 8.012.

Amb una reducció de 55 persones inscrites, el balanç de persones registrades a l'atur el novembre del 2017 a l'Anoia s'ha desmarcat de la tendència general. Si bé la taxa d'atur registral continua per sobre de la catalana en uns dos punts (ara a la comarca és del 14,31%) se segueix observant una dinàmica territorial més positiva que a la resta del país, des de fa mesos ja. Malgrat el descens, l'Anoia continua per sobre dels 8.000 aturats.

Més de la meitat del balanç de persones inserides són veïns i veïnes de Piera: 30. A la capital hi ha hagut set insercions, a Montbui 11 i a Vilanova del Camí 14. La tendència positiva a l'Anoia és compartida també per les comarques veïnes: el Bages, el Baix Llobregat, l'Alt Penedès o el Solsonès, mentre que les zones costaneres són les que més noten el repunt. 

Més info a https://www.idescat.cat/emex/?id=06