Les cerveses anoienques Golden Koeman i Dead Monk, entre les 60 millors cerveses de Catalunya

Aquest passat divendres, representants de la microcerveseria igualadina La Lenta van assistir a la presentació del llibre “Les 60 millors cerveses artesanes de Catalunya”.

Aquest exemplar, treballat per Cristina Nicolau i Roberto Pérez, realitza un breu viatge entre els diferents estils de cervesa artesana catalana analitzant, sobretot, aquelles cerveses que consideren les millors.

És de destacar, llavors, que la cervesa elaborada per La Lenta sigui considerada dins del llibre. En Pol i en Jose, fundadors de La Lenta, afirmen que “estem molt contents de ser en aquest llibre, ja que creiem que és un reconeixement a la feina ben feta”. A més a més, asseguren que aquest fet “ens dona forces per seguir treballant”.

Actualment la família de La Lenta la componen dues cerveses; l’Optimista/Pessimista i la Golden Koeman, tot i que molt aviat, ens asseguren que aquestes tindran una nova germana.

És important destacar el bon moment que viu el món cerveser anoienc, ja que no només la Golden Koeman ha estat present en el llibre. La cerveseria vilanovina Espina de Ferro també ha estat reconeguda amb la seva Dead Monk com a una de les millors 60 cerveses catalanes.