Dyneke presenta el seu vestuari pel sector hostaleria al Fòrum Gastronòmic

L'empresa anoienca de confecció Dyneke va tenir representació al Fòrum Gastronòmic que va tenir lloc a la ciutat de l'Onyar. Un quart de miler d'empreses van passar per la fira. 

De diumenge a dimarts, 19, 20 i 21 de novembre, Girona va acollir el Fòrum Gastronòmic 2017. Un certamen que porta uns 25.000 visitants a la ciutat i que suposa la Fira més gran que es fa dins dels events gastronòmics, i on tots els sectors de l'hostaleria i el 'foodservice' hi són representats. En total hi van ser representades més de 250 empreses i, entre aquestes, la pierenca Dyneke.

David Andrés vesteix Dyneke

La firma va ser al Palau de Congressos gironí per donar a conèixer la seva nova col.lecció de vestuari pel sector hostaleria. I, a més a més, van vestir al personal de Moner Catering​, encarregats de gestionar el Restaurant i el Buffet del Fòrum. Durant els tres dies que va durar aquest esdeveniment, tant la Fira com els espais on es feien activitats, van tenir sempre un alt índex d'ocupació.

La direcció de Dyneke ​mostra la seva satisfacció, ja que tot i ser el primer any que hi han estat presents, han tingut molt bons resultats. Molta gent es va apropar al seu stand per interessar-se per les seves peces. Van poder donar a conèixer el seu producte, la seva qualitat i el nom de Piera (i per extensió el de l'Anoia) en aquest esdeveniment tant important. Un dels atractius del seu stand va ser el Xef David Andrés​, imatge de la seva marca, a qui van entrevistar i demanar-li opinió sobre events com Fòrum Gastronòmic.