Igualada Comerç celebra La Gran Festa del Vi d'Igualada i el Made.IGD Slowshopping

Igualada Comerç torna a promoure al bell mig de la Rambla Sant Isidre d’Igualada, La Gran Festa del Vi que enguany celebra la seva sisena edició el dissabte 11 de novembre, de 12 a 23 hores. La ciutat tornarà a gaudir dels millors productors de vins de proximitat i d’altres productes gastronòmics de la comarca com a protagonistes.
 
Els 16 cellers que formaran part de la 6a edició de la Gran Festa del Vi d’Igualada seran Can Feixes-Huguet, Can Vich, Duran y Galan, Bohigas, El Cep, Muscàndia, Mas Codina, Urpina i Muntanyola d’Ampans, Bodegues Puiggròs, Parés Baltà, Celler Can Casals, Cellers Torroné, Rendé Masdéu, Casa Berger, Entrebosc i Caves Jaume Llopart.
 
Pel que fa als gourmets confirmats fins al moment són Xarcuteria Ibáñez, Pastisseria Targarona, Làctics La Tossa, Peixos Dueñas, De Bona Pasta i Fidel Serra.
 
El públic assistent a La Gran Festa del Vi també podrà gaudir d’actuacions musicals. A les 19 hores tindrà lloc el concert del grup de versions jazz Brook i a les 21 hores l’actuació del grup igualadí JoKB, que oferirà un espectacle en format acústic.
 
La festa esdevé una oportunitat única per gaudir tranquil·lament del bon ambient i de la nostra ciutat.
 
Tast’l Comerç, degustacions als comerços d’Igualada Comerç
 
L’organització vol seguir treballant per tal que La Gran Festa del Vi segueixi creixent en qualitat, aprofitant la seva consolidació a la ciutat d’Igualada.
 
Una de les iniciatives que se sumen a les degustacions a la Rambla serà el Tast’l Comerç, una proposta de dinamització comercial on diferents cellers ofereixen tastos de vins als comerços d’Igualada Comerç. Es tracta d’una acció que pretén apropar al consumidor a les botigues, i familiaritzar-lo mentre degusta un dels vins participants de La Gran Festa del Vi.
 
Dimecres 8 de novembre, a les 20 h., el celler El Cep oferirà el tast del seu producte a la botiga de moda Asfalt. Dijous 9 de novembre, a la mateixa hora, hi haurà tast del Celler Puiggrós a Modes Llucià i divendres 10 de novembre, es podrà tastas el cava Duran Galan a Valls Òptics i a les 20 h., el celler Can Vich estarà a la llibreria l’Aqualata.
 
Igualada Slow Shopping i Made.IGD Slowshopping
 
Un dels objectius principals de La Gran Festa del Vi és la dinamització de les botigues de la ciutat i que La Gran Festa del Vi repercuteixi en les vendes de comerç local.
 
Com en altres edicions, la festa coincidirà amb altres iniciatives que potencien el petit comerç, com és l’Igualada Slow Shopping, on els establiments d’Igualada Comerç oferiran descomptes extres durant 4 dies que durarà aquesta promoció.
Com a novetat d’enguany dissabte 11 de novembre, de 10 a 21 hores, tindrà lloc el Made.IGD Slowshopping. Per tal de promoure el comerç de proximitat coincidint amb La Gran Festa del Vi i el REC.0 Experimental Stores, l’slowshopping es desplaçarà al pati del Museu de la Pell d’Igualada, en un espai efímer dissenyat per alumnes de l’ Escola d’Art Gaspar Camps i ambientat amb música en viu.
 
El Made.IGD Slowshopping és una iniciativa d’Igualada Comerç per tal de promoure les botigues d’Igualada Comerç i el comerç de proximitat, en un entorn inusual ambientat amb música en viu.