IGUALADA INAUGURA EL NOU PAVELLÓ POLIESPORTIU DE LES COMES

Gerard Figueras, secretari general de l’Esport, situa Igualada com a referència en l’àmbit esportiu del país
 

Aquest divendres ha tingut lloc la inauguració oficial del nou pavelló poliesportiu de les Comes, en una cerimònia que ha estat presidida pel secretari general de l’Esport, Gerard Figuera, i l’alcalde, Marc Castells, i en què el protagonisme ha anat a càrrec dels jugadors del Club Handbol Igualada, Igualada Vòlei Club i Club Bàsquet Igualada, que són els principals usuaris d’aquesta nova instal·lació, que és la més important de les que s’han creat a la ciutat aquests últims anys en l’àmbit esportiu.

Després de la protocol·lària descoberta de la placa commemorativa, una actuació de hip hop a càrrec de l’escola de dansa Atrezzo ha donat pas a l’inici de l’acte, que ha estat conduït pel presentador Txabi Franquesa. A l’hora dels parlaments, Marc Castells ha posat en valor que la construcció d’aquest pavelló simbolitza l’aposta decidida que la ciutat ha fet aquests últims anys per potenciar la pràctica de l’esport, un dels elements que aporta més qualitat de vida als ciutadans. L’alcalde també ha fet un balanç molt positiu d’un any en què Igualada ha estat Ciutat Europea de l’Esport.

De la seva banda, Gerard Figueras ha posat de manifest que aquesta i la resta d’instal·lacions esportives de què s’ha anat dotant situen Igualada en el mapa esportiu català i la consoliden com a referència entre la resta de ciutats del país.

També han intervingut el president del Club Handbol Igualada, Pep Segura, el president del Vòlei Club Igualada, Daniel González, i el representant de la directiva del Club Bàsquet Igualada, Víctor Olivan. Els tres han coincidit a destacar els beneficis que comporta poder disposar d’aquest nou pavelló. Les seves paraules han donat pas a unes breus intervencions de dos esportistes destacats que han estat convidats especialment a la inauguració: la jugadora de voleibol Paula García i el jugador d’handbol Aitor Ariño.

La inauguració s’ha clos amb una espectacular exhibició de basket freestyler a càrrec dels Crazy Dunkers i amb una pluja de pilotes sobre la nova pista de les Comes.