La nova ruta a les balmes visitarà espais de la batalla de l'Ebre

El diumenge 24 de novembre es realitzarà aquesta sortida que visitarà espais de memòria històrica de la Guerra Civil com la balma i l'hospital de Santa Llúcia de la Bisbal de Falset. 

 

caminada a balmes - novembre - Bisbal de Falset
caminada a balmes - novembre - Bisbal de Falset
Les sortides a balmes de Catalunya continuen aquest darrer trimestre de l'any i arriba una de les propostes més especials, ja que es visitarà un espai de memòria històrica com és la balma i l'hospital de Santa Llúcia, punts emblemàtics de la batalla de l'Ebre i que es troben prop de la Bisbal de Falset. Aquesta ruta estava prevista pel mes de juny però a causa de l'onada de calor i risc d'incendis es va haver de postposar. 

 

La ruta es realitzarà el diumenge 24 de novembre i sortirà de Calaf a 2/4 de 8 del matí de la plaça dels Arbres amb autobús. En aquesta ocasió, es tornarà a Calaf a les 18h de la tarda, ja que es farà parada per dinar dins la balma amb el pícnic que portarà cadascú i que l'organització complementarà amb alguns productes.

El recorregut històric transcorrerà uns 10 km entre balmes i oliveres i serà de fàcil nivell. Les inscripcions s'han de realitzar personalment a l'Oficina de Turisme de Calaf, de dijous a dissabte de 09 h a 14 h o per telèfon - trucada o whatsapp - al 659 495 020. El preu són 10 euros i inclou transport.

Aquestes rutes estan organitzades per la Mancomunitat de l'Alta Segarra amb la col·labo