Piera gaudeix d'una nova Festa de la Rosta

Petits i grans han participat en la gran novetat de l’edició: diferents tallers per descobrir les singularitats de l’oli

Ahir, diumenge 24 de novembre, la vila va viure una jornada plena d’activitats per conèixer les característiques de l’oli i el seu procés d’elaboració. A les 10 hores, van començar les propostes que, com en edicions anteriors, es van desenvolupar als molins d’oli de Cal Sadurní i Cal Nasi. Els pierencs i les pierenques van poder visitar els espais i van conèixer de primera mà com s’elabora l’oli. Tot seguit, van gaudir d’un esmorzar popular amb pa torrat, oli nou i botifarra.

Com a novetat, es van impartir diferents tallers per apropar algunes varietats d’oli a petits i grans. A Cal Nasi, els menuts van descobrir els tipus d’oli amb pa i xocolata. Per la seva part, els grans van participar en un taller gourmet a Cal Sadurní, on van poder tastar les diferents singularitats dels olis del Montserratí acompanyats de productes de l’horta.