IGUALADA ACULL DIUMENGE EL FINAL DE LA COPA CATALANA INTERNACIONAL BIKING POINT 2019 DE BTT

La prova es disputa a tocar de l’Anella Verda i servirà per decidir el campió de la prova masculina

Aquest diumenge Igualada serà la seu de l’última prova de la de la Copa Catalana Internacional Biking Point de BTT, el segon circuit amb més punts UCI del món. La cursa servirà per decidir el guanyador del campionat i comptarà amb al·licients com la presència de bikers de talla mundial, com Hugo Drechou, Sergio Mantecón o Jofre Cullell, que es disputarà el títol amb Cristofer Bosque, que disposa d’un petit avantatge en la classificació. En la prova femenina, en canvi, Meritxell Figueres ja es va assegurar el títol en la prova anterior, disputada a Vallnord.

Els horaris previstos són que  a les 9.00 h hi hagi la sortida de cadets, júniors i màsters; a les 10.40 h, la sortida d’èlit femenina i a les 12.30 h, la sortida de l’èlit masculí. A les 14 h es farà el lliurament de premis.

Aquesta prestigiosa cursa de BTT s’afegeix a les competicions destacades que Igualada ha acollit aquest any com a Ciutat Europea de l’Esport. La regidora de Promoció de la Ciutat i Esports ha volgut destacar, en aquest sentit, que “la cursa es disputarà en una zona emblemàtica, amb un circuit de 6 quilòmetres dissenyat a tocar pràcticament del recorregut de l’Anella Verda, que precisament està pensada perquè s’hi pugui passejar, fer esport i, alhora, gaudir de les vistes de la ciutat”.