S'obre l'estació d'autobusos d'Igualada, un cop completades les obres de pavimentació de la zona d'andanes

A partir de demà, divendres 13 de setembre, es restabliran les parades i recorreguts habituals dels diversos serveis de transport públic, afectats des del passat 5 d’agost

Les obres de millora d’aquest equipament, que compten amb un pressupost de 200.000 euros, continuaran fins a finals de mes, i se centraran en la renovació de la senyalització

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha finalitzat la pavimentació de la zona d’andanes de l’estació d’autobusos d’Igualada, en el marc de les obres de millora de la infraestructura que hi està duent a terme. Així, demà,  divendres 13 de setembre, a partir de les 12 hores, aproximadament, es restabliran les parades i els recorreguts habituals de les línies d’autobús afectades per les obres des del passat 5 d’agost, quan es van tancar provisionalment les andanes.
 
Els treballs de millora de l’estació compten amb un pressupost de 200.000 euros i un termini de dos mesos, i tenen per objectiu millorar la qualitat del servei de transport públic i el confort de les persones usuàries.
 
Les tasques de pavimentació s’han desenvolupat en dues fases, i han permès renovar la pavimentació de la platja d’andanes, així com la reposició d’elements de drenatge. Els treballs continuaran fins a la finalització total de l’obra, que es preveu per a finals d’aquest mes, i se centraran ara en la col·locació de la senyalització informativa.
 
Aquesta actuació s’emmarca en les obres que el Departament de Territori i Sostenibilitat està impulsant a 15 estacions d’autobusos i parades arreu de Catalunya, que sumen una inversió d’1,9 milions d’euros. Inclou actuacions de reforma de marquesines, la renovació de paviments, l’actualització d’instal·lacions i els treballs d’urbanització. En aquest marc, abans d’acabar l’any, també es completaran obres de millora a les estacions de la Seu d’Urgell, Olot, Igualada, Torroella de Montgrí, Tortosa, Amposta, Blanes, Valls, Tossa de Mar, Reus, Tarragona, Vic i a diverses parades a Sant Vicenç dels Horts i Sant Feliu de Pallerols.