IGUALADA ACULL LA SUPERCOPA D'HOQUEI PATINS

L’Igualada Rigat jugarà una de les semifinals contra el FC Barcelona, mentre que l’altra enfrontarà el Liceo amb el Reus Deportiu

El pavelló de les Comes acull aquest cap de setmana la disputa d la Supercopa d’hoquei patins, amb una doble jornada que s’iniciarà el dissabte, 14 de setembre, amb els dos partits de semifinals. El primer el disputaran, a les sis de la tarda, el Deportivo Liceo i el Reus Deportiu Miró. I una estona més tard, a dos quarts de nou del vespre, es jugarà el segon partit, entre el FC Barcelona i l’amfitrió, l’Igualada Rigat. Els guanyadors d’aquests dos partits seran els qui jugaran la final d’aquesta competició, que es disputarà diumenge, a un quart de nou del vespre.

La celebració d’aquest torneig, que permetrà veure en acció a la capital de l’Anoia els millors equips de l’hoquei estatal, forma part del seguit d’esdeveniments que Igualada organitza com a Ciutat Europea de l’Esport.

La presentació de la Supercopa s’ha fet aquest dimarts amb la presència de Patricia Illa, regidora de Promoció de la Ciutat i Esports; Manel Burón, president de l’Igualada Riga HC; Alexandra Alba responsable de Mujer y Deporte de la Federació Espanyola de Patinatge i Joan Garrido, president del Comitè d’Hoquei Patins de la mateixa federació.

Patricia Illa ha posat en valor el fet que Igualada torni a ser escenari d’un gran esdeveniment esportiu: “apostem per l’esport, apostem per les grans cites esportives i ho fem a costat de les entitats; en aquest cas, a costat de l’Igualada HC”. La regidora també ha recordat que fa poques setmanes Igualada ha estat l’escenari de la Supercopa Catalana d’Handbol i del final d’una etapa de La Vuelta i també ha anunciat que la setmana que ve la capital de l’Anoia acollirà una nova edició de la Urban Running Night Show i de la Copa Catalana de BTT.

Manel Buron ha agraït la bona disposició de l’Ajuntament per a l’organització de la competició i ha destacat que el fet que l’Igualada Rigat HC hi participi i en sigui l’amfitrió és gràcies al mèrit esportiu d’haver assolit la cinquena posició en l’edició anterior de l’OK Lliga, que és el millor resultat de les últimes temporades.

El preu de les entrades és de 12€ per jornada. Hi ha la possibilitat de poder adquirir abonaments per veure els tres partits al preu de 20€ per al públic en general i de 15€ per als socis de l’Igualada Rigat HC. Els abonaments només es vendran de manera anticipada a les oficines del club els dies 9, 10, 12 i 13 de setembre, de 17.30 a 20.30 h.

Presentació de l’OK Lliga

En aquest cas concret, a més, la disputa de la Supercopa tindrà també, com a pròleg destacat, la presentació de la temporada 2019-20 de l’OK Lliga masculina i femenina, que és la principal competició d’hoquei patins en l’àmbit estatal. La presentació tindrà lloc divendres, a dos quarts de vuit del vespre, a l’Adoberia Bella, en un acte retransmès en directe per Esport3.

La presentació comptarà amb la presència de representants de les plantilles de tots els equips que participen en la competició i servirà per donar a conèixer les novetats d’aquesta temporada, que inclouen canvis significatius en les retransmissions que el canal OK Liga TV farà de tots els partits.