Calaf celebra dissabte la seva 25a Trobada de Puntaires

Associacions d’altres llocs de Catalunya seran a la trobada, a la Plaça dels Arbres

La Diada de 1994 començava el camí de les puntaires de Calaf. Aquest dissabte, l'entitat que agrupa aquest col·lectiu celebra el quart de segle amb una trobada especial.

L'Associació Recreativa Cultural de Dones de Calaf i Comarca (ARCA), entitat que agrupa les puntaires, organitzarà aquest dissabte 15 de juny la 25a edició de la tradicional trobada de puntaires de la vila, on els assistents podran gaudir en directe de la tècnica de fer punta de coixi. La Plaça dels Arbres acollirà, de 10 a 1, aquesta activitat.

 

 
Hi ha prevista la participació d'altres associacions de puntaires d'arreu del país que mostrarant com el treball de les puntaires és tot un art que consisteix a elaborar unes filigranes fines i complexes a partir de l'ús d'un patró de cartolina, fil, boixets, agulles i un coixí per obtenir peces ben singulars. Enguany, a més, serà una trobada molt especial, ja que complirà un quart de segle des que l'11 de setembre de 1994 es va celebrar la primera trobada de puntaires de Calaf. Per això, al llarg del matí estan previstes diferents sorpreseses commemoratives per celebrar l'efemèride.