Torna el Festival de Llegenades a Sant Martí de Tous

Sant Martí de Tous es converteix durant dos dies en la Capital de les Llegendes de Catalunya.
La programació manté com a eix central Les llegendes de tot Catalunya. Una oportunitat per conèixer nous indrets a través de les seves històries amb les nostres activitats.

El Festival de Llegendes de Catalunya neix l’any 2010 amb l’objectiu de recuperar, potenciar i donar a conèixer històries i llegendes populars que coexisteixen arreu dels Països Catalans. Sant Martí de Tous en té un bon grapat i això és el que donà motiu a la seva creació.

Festival únic a les nostres terres. El Festival de Llegendes de Catalunya té una programació oberta al públic familiar amb diferents actes, de la que se’n destaca els Racons de Llegenda. Per al públic adult destaca l’Apagada de misteri.

A part de les activitats que consoliden el FesLleCat any rere any, es presenta novetats per mantenir-lo viu. Compta amb la participació popular de la vila per dur-lo a terme i amb un equip d’artistes professionals que junts donen vida als Racons de Llegenda, Apagada de Misteri, representacions, dones d’Aigua i l’espectacle de cloenda Tous és Llegenda.

Podeu descarregar-vos el programa fent clic aquí

Data: 06/07/2019 fins 07/07/2019


www.festivaldellegendes.com