EL MERCAT DE LA MASUCA REGALA SOPARS D'ESTIU

L'Associació de Botiguers regalarà quatre sopars per a dues persones entre tots aquells que s’acostin al mercat municipal

El Mercat de la Masuca d’Igualada ha preparat una nova acció promocional per agrair als habituals de la Masuca la seva confiança i atraure nous clients. Per això, aquest mes de juny regalarà entre tothom que s’acosti a fer les seves compres quatre sopars per a dues persones en restaurants de la comarca.

Aquesta és una iniciativa dels paradistes i comerciants de l’Associació de Botiguers de la Masuca que ja fa uns dies que va arrancar i que acabarà el divendres 21 de juny. L’endemà, el dissabte 22, es realitzarà el sorteig entre tots els participants. Els restaurants participants són el Crostó, El Caprici, Aqua i Cor Verd.

La mecànica de participació és similar a la de concursos anteriors. Només caldrà realitzar una compra en qualsevol de les parades associades a l’Associació de Botiguers de la Masuca i omplir el tiquet de compra amb les dades personals (nom, cognoms i número de telèfon). Els guanyadors es contactaran per via telefònica un cop realitzat el sorteig.

(*informació via Mercat de La Masuca)