DEL 8 A L'11 DE MAIG TORNA L'IGUALADA SLOW SHOPPING

Aquesta experiència lúdica, comercial i gastronòmica convida, coincidint amb el Rec.0, a passejar també pel centre urbà i gaudir les compres
 

Una cinquantena d’establiments comercials i de restauració prendran part aquesta setmana en la desena edició de l’Igualada Slow Shopping, que se celebrarà entre el dimecres dia 8 i el dissabte 11 de maig, ambdós inclosos. Aquesta és una activitat promoguda des del servei de Comerç de l’Ajuntament d’Igualada, en col·laboració amb les associacions de comerciants locals.

La proposta convida novament a passejar pel centre urbà i gaudir les compres, alhora que proposa una experiència lúdica, comercial i gastronòmica amb ofertes i promocions especials de tots els locals participants. El conjunt de promocions, ofertes i activitats excepcionals proposades per aquests establiments ja es poden consultar en detalla en aquest WEB i també als díptics promocionals que s’han editat.

Al mateix temps i amb l’objectiu de promocionar la ciutat i el seu comerç entre els visitants que arribin atrets per l’esdeveniment comercial Rec.019, l’associació Igualada Comerç durà a terme el quart Made.igd Slow Shopping, al c/ Dr. Joan Mercader, davant  del Museu de la Pell, aquest dissabte dia 11 de maig.

Un any més, l’Igualada Slow Shopping comptarà amb la col·laboració de l’alumnat de comerç del PFI-PTT d’Igualada, que faran tasques d’informació i promoció als visitants.