LA CURSA DE RAC1, DIUMENGE 19 DE MAIG A IGUALADA

Després de Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida, la prova arriba enguany a la capital de l'Anoia

La cinquena edició de la Cursa de RAC1 serà a Igualada, escollida Ciutat Europea de l’Esport 2019, el diumenge 19 de maig. Un any més, grans i petits podran participar en la cursa de cinc quilòmetres de recorregut pels punts més essencials d’Igualada i viure la festa de la ràdio i de l’esport de RAC1.

En els últims quatre anys les capitals de província catalanes s’han tenyit de vermell. La Cursa de RAC1 a Barcelona va ser l’acció principal per celebrar el 15è aniversari de l’emissora i hi van participar més de 5.500 persones. La va seguir Girona, el juny del 2016, i es va convertir en la cursa més multitudinària que s’ha fet mai a la capital del Gironès. Un any més tard, un nou escenari i una nova fita aconseguida, la Cursa de RAC1 a Tarragona va ser la més participativa de la història de la ciutat. I l’última, a  Lleida, on el 21 d’octubre més de 2.000 corredors es van congregar a la Llotja per córrer els cinc quilòmetres de la cursa popular.

El tret de sortida de la Cursa de RAC1 a Igualada serà al passeig Mossèn Jacint Verdaguer, a les 10.30 h, i continuarà pels carrers més cèntrics de la ciutat. Passarà per la plaça del Rei, la plaça de la Creu, la plaça de l'Ajuntament, la plaça del Pilar i la rambla de Sant Isidre, i acabarà al mateix punt on s’inicia.

El 19 de maig la capital de l’Anoia aplegarà els oients de RAC1 que s’hi inscriguin a partir de l’1 d’abril, dia en què s’obriran les inscripcions per participar-hi. La prova compta amb el suport de l'Ajuntament d'Igualada, entre altres empreses i institucions.

Més informació AQUÍ.

(*informació via RAC1)