El 5 de gener, la Cavlacada de Reis d'Igualada, en streaming

La iniciativa permetrà acostar la Festa dels Reis a tots aquells que no la podran viure en primera persona a la capital de l’Anoia
 
 

Dissabte vinent, 5 de gener, la Cavalcada dels Reis d’Igualada es podrà seguir un any més a través d’Internet, amb la transmissió de vídeo en streaming d’alta definició que oferirà el canal de Youtube de l’Ajuntament. Arrencarà a les 18:30h i durarà fins aproximadament les 21h.

L’objectiu d’aquesta proposta és acostar la Festa dels Reis a tothom que no la pugui viure presencialment. Aquesta és una iniciativa de l’Ajuntament de la capital de l’Anoia que es porta a terme des de l’any 2013, amb el suport de la Comissió Cavalcada dels Reis d’Igualada.

Els espectadors veuran l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient a l’edifici Cíclope –Pg. Verdaguer amb c/ Santa Joaquima Vedruna– i els seus parlaments, l’inici de la Cavalcada i el pas de la comitiva per les rambles. També s’emetrà en directe l’entrada del Patge Faruk al Foment i la pujada dels patges a alguns balcons de la mateixa Rambla Sant Isidre fent servir les seves escales de mà.

Aquest any, com a novetat, durant la retransmissió es faran connexions amb diverses famílies igualadines que actualment es troben vivint fora de la ciutat, una bona manera de saber com celebraran aquest dia tan assenyalat lluny de casa seva.

Per a dur a terme aquesta transmissió, hi haurà un equip mòbil al Passeig Verdaguer i sis càmeres i un control de realització a la Rambla Sant Isidre. La narració i les entrevistes aniran a càrrec de Carles Pauné i Clara Paco, els comentaris especialitzats els aportarà el membre de la Comissió de Reis, Magí Marcé, i la coordinació tècnica la faran els professionals de la productora Global Production. La transmissió compta també amb la col·laboració d’Iguana Comunicacions en el vessant tècnic i, novament, amb el suport del Casal Popular d’Igualada, El Foment.

Es pot accedir a la transmissió AQUÍ.