El President Torra, i les Conselleres Borràs, Chacon i Vergés assisteixen a la Cavalcada de Reis d'Igualada

El president de la Generalitat ha donat la benvinguda als Reis d'Orient i ha viscut l'entrada dels patges en alguns domicilis de la ciutat, juntament amb les Conselleres Chacon, Vergés i Borràs
 
El president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, assistirà aquest dissabte, 5 de gener, a la Cavalcada de Reis d’Igualada.

Primer ha participat, juntament amb l’alcalde, Marc Castells, en la benvinguda als Reis d’Orient, que ha tingut lloc  a l’edifici Cíclope, situat al Passeig Verdaguer cantonada amb c/ Santa Joaquima Vedruna, i a continuació, ha pres part en els parlaments que tradicionalment Ses Majestats pronuncien abans de pujar a les seves respectives carrosses i iniciar la cavalcada.

El president ha viscut també, personalment, l’entrada dels patges en alguns domicilis de la ciutat per a lliurar els regals als infants.

Els darrers anys, la Cavalcada de Reis d’Igualada ha comptat amb la presència de diferents representants del Govern de Catalunya, com els antics consellers Andreu Mas-Colell, Joana Ortega, Santi Vila i Ferran Mascarell, convidats per l’Ajuntament de la capital de l’Anoia i la comissió organitzadora. L’any passat, la convidada va ser la il·lustradora Pilarin Bayés.