L'Ajuntament d'Igualada i Airbnb han instal·lat un espai temporal a Cal Font per ajudar a definir el model turístic per la ciutat i la comarca

L’Ajuntament d’Igualada i la plataforma Airbnb han instal·lat aquesta setmana un espai efímer de trobada al bell mig de la ciutat, a la Plaça de Cal Font, ambientat com un saló de casa.

Aquesta iniciativa té com a objectiu que els igualadins i les igualadines puguin conèixer el laboratori Igualada Healthy Destinations Tourism Lab, un projecte conjunt del consistori amb Airbnb que vol construir i promoure un turisme sostenible a Igualada i el seu entorn proper, definint un model turístic que també es pugui exportar posteriorment a altres localitats de característiques similars.

Amb la iniciativa puntual que es porta a terme aquests dies, l’Ajuntament i Airbnb volen conèixer l’opinió de la ciutadania sobre el turisme i el model turístic que voldrien per la seva ciutat.

Per aquesta raó, tots aquells que ho desitgin podran deixar gravat el seu testimoni quan visitin la instal·lació destacant, per exemple, quins són els indrets i característiques més autèntics i genuïns d’Igualada i la comarca de l’Anoia, aquells que voldrien compartir amb els viatgers que els visitin. Amb aquest objectiu, se’ls demana respondre tres preguntes: “Què ensenyaries d’Igualada als visitants?”, “Què s’estan perdent els viatgers que no visitin Igualada o la comarca de l’Anoia?” i “Quina és l’experiència més autèntica que un viatger pot viure a Igualada o l’Anoia?.

Aquest espai únic es podrà visitar el dijous i el divendres, 3 i 4 de gener, de 10 a 14h i de 18 a 21h i també el dissabte, 5 de gener, de 10 a 14h i de 17 a 19h.

Més informació del projecte AQUÍ.