Les botigues de la plaça Gran de Calaf reben el premi d'Innovació turística de Catalunya del 2018

Després que l’Ajuntament de Calaf presentés el projecte “Les botigues de la Plaça Gran, un tresor recuperat” el jurat dels guardons del turisme de Catalunya, va reconèixer-lo amb el premi a la Innovació en accions promocionals i comercialització. Tot i que els premis no comporten cap dotació econòmica, sí que tenen un gran valor honorífic i de promoció pel poble. A més, el proper 19 de novembre, es farà entrega d’aquests reconeixements al Palau de la Generalitat i amb la presència del President Quim Torra.

La Generalitat de Catalunya reconeix cada any amb uns guardons la feina del sector turístic català i la seva contribució perquè Catalunya sigui una destinació turística referent a escala internacional.

La finalitat dels guardons del turisme de Catalunya és reconèixer l’esforç i la dedicació de persones, empreses i institucions públiques i privades en favor del turisme, i servir d’instrument per estimular comportaments professionals i actuacions individuals o col·lectives que col·laborin a millorar la imatge turística de Catalunya i dels seus serveis turístics.