El Consell Comarcal edita una guia sobre els “Top turístics de l'Alta Anoia”

El Consell Comarcal de l’Anoia amb el suport de la Diputació de Barcelona ha editat la guia “Tops turístics de l’Alta Anoia”, com ja ho va fer anteriorment amb Igualada i l’Anoia en general. El nou catàleg, una guia turística d’activitats de turisme cultural i de turisme actiu i de natura, presenta els atractius de la zona; castells, patrimoni, nuclis rurals, visites, activitats, …, complementats per altres propostes d’interès a la comarca. El seu objectiu és promocionar l’Anoia com a destinació de turisme d’interior i molt concretament la zona de l’Alta Anoia.

Amb aquesta iniciativa es posa de manifest l’aposta del Consell Comarcal per la promoció del turisme a l’Anoia i concretament per l’Alta Anoia, una font de riquesa que cal explotar i conservar com a important patrimoni de la comarca. Així, ho ha manifestat el conseller de turisme de l’ens comarcal Joan Carbó: “aquesta guia és una eina més per ajudar-nos a posicionar el nostre territori i fer-nos un espai merescut en l’oferta turística catalana”.

Situada al nord de la comarca de l’Anoia, aïllada del soroll de les grans aglomeracions i immersa a la serenitat de la vida rural, l’Alta Anoia ens ofereix un panorama decorat amb pobles plens de carrers estrets que amaguen un munt de llegendes que ens expliquen com havia estat el seu passat. Les seves planes, altiplans i el caràcter de la seva gent converteixen l’Alta Anoia en un territori acollidor que ha sabut mantenir les seves tradicions i la seva singularitat conservant la capacitat de sorprendre els visitants.

La guia “Tops turístics de l’Alta Anoia” és una publicació de 20 pàgines i s’ha editat en quatre idiomes; una versió català/anglès i una altra versió castellà/francès. La informació està organitzada pels següents apartats: castells, patrimoni, activitats, nuclis per descobrir i allotjaments rurals i conté un mapa de la comarca amb la ubicació dels castells, miradors i gorgs.

El catàleg es distribuirà al Consell Comarcal de l’Anoia, als diferents ajuntaments i punts d’informació de la comarca (hotels, museus, allotjaments, restaurants,…). També es podrà descarregar al web d’Anoia Turisme -anoiaturisme.cat