Tercera edició dels Festivals Alta Segarra

Aquest cap de setmana arrenca la tercera edició dels Festivals de l’Alta Segarra que fins al 28 de juliol presentarà concerts en divendres i dissabte a tres municipis de l’Anoia: Castellfollit de Riubregós, Veciana i Calaf.

El certamen, que compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, s’inicia a Santa Maria del Priorat, a Castellfollit de Riubregós, amb els concerts d'Andrea Motis i Joan Chamorro, el divendres, i de Maria Arnal i Marcel Bagés, l'endemà dissabte.

La setmana vinent, el Casal de Pareres de Veciana acollirà els concerts de Tossudament Llach i La Folie, els dies 20 i 21 de juliol, mentre que Calaf tancarà la programació a les Eres d'en Tardà, amb els recitals de Xarim Aresté i Els Amics de les Arts, els dies 27 i 28 de juliol.

Els Festivals de l’Alta Segarra són una proposta cultural que enguany presenta sis concerts. Tots ells tenen lloc en diferents espais emblemàtics de l’Alta Segarra amb l’objectiu que, mitjançant la música i la cultura, es puguin donar a conèixer i se’ls ajudi a prendre valor. En aquesta segona edició seran a Calaf, Castellfollit de Riubregós i Veciana.

El vessant musical del festival s’acompanyarà d’una proposta gastronòmica ja que durant els concerts els assistents podran fer un tast que coordinarà el Grup Anifalac.