Marc Castells participa al Sopar Empresarial de la UEA

El president de la Diputació, Marc Castells, va participar, ahir a Òdena, al Sopar Empresarial de la Unió Empresarial de l’Anoia, que va comptartambé amb la participació de la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón; la consellera de Salut, Alba Verrgés; l’alcalde d’Òdena, Francisco Guisado; i el president de la Unió Empresarial de l’Anoia, Blai Paco. Enguany, la trobada va portar com a eslògan “Posa en marxa el canvi”, per plasmar la necessitat que els empresaris vegin la revolució 4.0 com una oportunitat.

Durant el transcurs del sopar, Castells va lliurar el Premi a la millor estratègia de Comunicació Empresarial a l’empresa d’alimentació Bgrup  i el Premi Campus Motor Anoia a Xavier Bartrolí. Posteriorment, es van lliurar els premis a l’Empresa Innovadora, a la Institució, al Compromís Social, al Capacitat Emprenedora i la Trajectòia Empresarial.

En el seu discurs, el president de la Diputació, Marc Castells, va valorar i posar en valor la feina feta per la Unió Empresarial de l’Anoia, «és una mostra – va dir Castells- de la fortalesa d’un territori que és potent i competitiu». A més, el president de la Diputació va explicar, davant dels mig miler d’empresaris i emprenedors de la comarca de l’Anoia, la posada en marxa del Pla de Modernització de Polígons, impulsat per la Diputació de Barcelona i que està dotat amb 30 MEUR. Un pla que com va apuntar Castells «permetrà augmentar la competitivitat de les empreses i fomentar l'ocupació».