PRESENTACIÓ DE LA CANDIDATURA 'IGUALADA 2019' AL TORNEIG GODÓ

S'ha presentat a l'estand de la Secretaria General de l’Esport durant el Barcelona Open Banc Sabadell, al RCT Barcelona

 
El director del Consell Català de l’Esport, Antoni Reig, ha exercit d’amfitrió d’un acte on també han estat presents la regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada, Rosa Plassa; el director d’Esports i la secretària tècnica del municipi, Albert Tarrida i Berta Soler, respectivament, així com l’alcalde de Castellolí, Joan Serra. Els han acompanyat el representant territorial de l’Esport a Barcelona, Santi Siquier, i el subdirector general d’Activitats Esportives i Infraestructures del Consell Català de l’Esport Oriol Marcé.

Aquesta és una designació que reconeix les polítiques esportives locals que contribueixen a millorar el nivell general de salut dels seus habitants, a través de la cultura de la salut, l’exercici i l’activitat física, la transmissió de valors com el joc net i l’enfortiment del sentiment de pertinença a la comunitat.

Aquest títol el concedeix la Federació de Capitals i Ciutats Europees de l’Esport (ACES Europe), d’acord amb la Comissió Europea, després de valorar les diferents candidatures. Al mes de maig, Igualada rebrà la visita del comitè d’avaluació.