Mercè Conesa inaugura la XXIX Fira del Sant Crist de Piera

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa ha inaugurat, aquest matí, juntament amb l’alcalde de Piera, Josep Llobart, la XXIX Fira del Sant Crist, que enguany fa una clara aposta per potenciar el comerç de proximitat. Aquesta fira , que omple de tradició i cultura la població, compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Conesa ha visitat alguns dels estands de la Fira i en concret, ha pogut conèixer a l’estand de l’Ajuntament de Piera, diferents projectes municipals que s’estan duent a la vila o es duran a terme com el d’ordenació del polígon de Piera, les Vies Verdes d’Hostalets i ca n’Aguilera o l’asfaltatge de camí del cementiri, projectes que compten amb el suport de la Diputació de Barcelona. Al mateix estand, la presidenta de la Diputació de Barcelona ha signat el llibre d'honor de l'Ajuntament.

La Fira, que se celebrarà avui i demà, té paradetes d’artesania, tallers i una zona de jocs infantils. La fira, que és ja un referent a la vila i a la comarca, també inclou iniciatives de fora del municipi que li aporten un valor afegit  El recorregut firal comença al carrer Piereta i s’allarga fins a la plaça del Peix. La part dedicada al mercat medieval s’emplaça al tram entre la plaça de la Creu i la plaça del Peix, connectant així la fira amb el nucli històric de la vila.

Demà, diumenge 22 d’abril, es farà l’XI Piera Motor Festival, el lliurament dels premis TREC, un dinar i un quinto popular amb els Diables de Piera, diferents actuacions de danses del món i una demostració de taitxí.