Mercè Conesa inaugura la XXIX Fira del Sant Crist de Piera

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, inaugura, demà, a les 11 hores, juntament amb l’alcalde de Piera, Josep Llobart, la XXIX Fira del Sant Crist, que enguany fa una clara aposta per potenciar el comerç de proximitat. Aquesta fira , que omple de tradició i cultura la població, compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

La Fira, que se celebrarà avui i demà, contindrà paradetes d’artesania, tallers i una zona de jocs infantils. La fira, que és ja un referent a la vila i a la comarca, també inclourà iniciatives de fora del municipi que aporten un valor afegit a la iniciativa. El recorregut firal començarà al carrer Piereta i s’allargarà fins a la plaça del Peix. La part dedicada al mercat medieval s’emplaçarà al tram entre la plaça de la Creu i la plaça del Peix, connectant així la fira amb el nucli històric de la vila.

La inauguració comptarà amb l’actuació dels Falcons de Piera amb la col·laboració del Pubillatge de Piera i l’acompanyament musical de la Marching Band. També, el dissabte 21 d’abril, hi haurà tallers de maquillatge infantil, animació i màgia a càrrec de Tato’s Show, classes de bachata, una actuació de Bollywood, espectacles musicals i una gimcana nocturna. Pel que fa al diumenge 22 d’abril, es farà l’XI Piera Motor Festival, el lliurament dels premis TREC, un dinar i un quinto popular amb els Diables de Piera, diferents actuacions de danses del món i una demostració de taitxí.