Turisme paleontològic per setmana santa

Els Hostalets de Pierola proposen una original activitat per aquests dies festius: la descoberta, en família, del passat més remot del territori. Visites guiades, paleorutes, tallers de petjades, són algunes de les activitats que es poden fer en aquesta interessant proposta de turisme paleontològic a l'Anoia.

 

Per què als Hostalets hi ha tants fòssils? Quines espècies s’hi han trobat? I potser les qüestions més importants: Per què als Hostalets hi ha tantes restes de primats? Quin lloc de l’evolució dels homínids ocupen els primats identificats? Aquestes són algunes de les preguntes que poden tenir resposta a la visita de l'exposició "Una finestra al Miocè", amb visites comentades cada dia a les 12.00 i a les 17.30 (l’horari de tarda cada dia excepte els festius). La visita comentada té un preu de 4€ per participant. Gratuïta per als menors de 6 anys.

Per als petits de la casa, es realitza un taller de petjades per descobrir com es pot fossilitzar una petjada. També es farà la interpretació de rastres i us podreu endur a casa una rèplica d’una petjada d’un animal del Miocè! El taller té un preu de 5€ per participant. Es farà cada dia a les 13.00 i a les 18.30 (l’horari de tarda cada dia excepte els festius).