57 expositors participen a la Fira Maqpaper i energètica d'Igualada que estrena ubicació

 
 
Aquest dimecres  l’Escorxador d’Igualada s’ha estrenat com a escenari de la Fira Maqpaper, l’única Fira de l’Estat dedicada al sector del paper i també de la fira Energètica que es realitzen conjuntament  durant els dies 7 i 8 de març. La fira ha estrenat un nou espai dins del recinte de l’Escorxador d’Igualada que dedica, en aquesta ocasió, 1800 metres quadrats a la fira amb 57 expositors i 300 marques nacionals i internacionals.

La inauguració de la Fira ha comptat amb la presència de l’Alcalde d’Igualada, Marc Castells i el President de Fira d’Igualada Joan Domènech. Domènech ha recordat el bon moment que viu actualment la indústria paperera, una de les més importants a la comarca.

Per la seva banda l’alcalde d’Igualada ha destacat, també, la importància de la indústria paperera a Igualada i a l’Anoia i ha posat en valor l’espai de l’Escorxador que acull la Fira i que s’ha consolidat com l’espai firal de la ciutat.

Conjuntament a la Fira Maqpaper també es realitza la Fira-congrés Energètica centrada, aquest any, en l’àmbit de l’eficiència energètica i l’economia circular amb quatre taules rodones dirigides als professionals que visitin el certamen però també als professionals d’altres sectors econòmics que hi puguin estar interessats.