Èxit de la desena edició del Botifarunner a la Llacuna

Aquesta cursa de muntanya i trail a l'Anoia va comptar aquest passat diumenge amb més de 300 participants

El passat diumenge 25 de febrer, la Botifarunner arribava a la seva desena edició a la Llacuna (anoia). A les 8 del matí, els primers corredors arribaven a la plaça Major, que des d'aleshores no va deixar de vibrar amb aquesta nova edició de la cursa de muntanya organitzada pel Centre Excursionista de la Llacuna.

A les 10 del matí tenia lloc el tret de sortida de la cursa clàssica, la de 22 km, amb 185 corredors. Mitja hora més tard sortien els participants de la cursa ràpida, la de 10 km, novetat d'enguany i que va comptar amb la presència de 145 corredors.

El podi masculí, amb Marc Sabater Sanmartí, Joan Morera i Joan Rosich Llorach. Foto: @botifarunner

Les dues curses van transcórrer amb total normalitat i van gaudir d'un dia esplèndid. Els podis es van completar amb diversos noms familiars per a aquesta cursa. El primer corredor a finalitzar la clàssica va ser el vencedor de l'edició anterior, Marc Sabater Sanmartí (01:48:17), seguit de Joan Morera (01:51:13) i Joan Rosich Llorach (01:51:31).

En la categoria femenina Marta Muixí Casaldàliga (02:14:33) era la primera, repetint el podi que va fer l'any 2016, seguida de Míriam Àvila Casado (02:21:19) i de Núria Quiroga Bayo (02:23:22).

El podi femení amb Marta Muixí, Míriam Àvila i Núria Quiroga. Foto: @botifarunner

Els podis veterans van ser per a Ramon Barrull Guiu (01:55:07) i Anna Catllà Rovira (03:06:06). El podi local masculí l'ocupaven en primer lloc Guillem Pujó Rovira (02:02:17), seguit de Bernat Albet Torres (02:03:01) i Pau Sabaté Marquès (02:08:53).

A la cursa ràpida el vencedor absolut va ser David Frias Perez (52:03), seguit de Gerard Carbonell Rovira (54:15) i Albert Cabra Samaniego (57:10). El podi femení el completaven Aida Pérez Soler (01:10:08) en primer lloc, Anna Sàbat Gonzàlez (01:16:15) i Diana Carrasco Carrero (01:17:11).

En la categoria de veterans el podi masculí l'ocupava Josep Beumala Busquet (01:04:11) i el femení Assumpta Cols Corral (01:20:22).

Finalment, el podi local masculí era completat per Josep Beumala Busquet, seguit per David Gomà Serralabos (01:10:40) i Marc Palau Villagrasa (01:15:20), mentre que el femení l'ocupava Anna Albet Palau (01:23:48).

Així acabava la desena edició de la Botifarrunner, que com sempre va comptar amb nombrosos voluntaris, bon ambient i un fantàstic entrepà de botifarra.

Font: NacioDigital.cat