Assistència a la primera Jornada de Facebook per a Gremis i Associacions membres de #FIHR

La #FIHR, a través de #PIMEC, ofereix als Gremis i Associacions que formen part d'ella, un Seminari sobre Facebook, sota un format que combina 6 sessions en grup, de 4 hores cadascuna, els dilluns, de 9h a 13h, a la seu de PIMEC, al Carrer Viladomat 174 de Barcelona.

Les jornades han començat aquest proper dilluns 26 de febrer, i es perllongaran els dies 5, 12, 19 i 26 de març i 9 d'abril.

Aquestes sessions seran dirigides pel consultor de màrqueting digital Xavier León, https://www.linkedin.com/in/javierleongarcia 

Aquest matí, el President del #GHITA ha participat juntament amb representants d'altres Gremis i Associacions membres de la #FIHR a la primera de les Jornades previstes sobre Facebook, Associacions i Hostaleria.

Els objectius específics del Curs, són, entre d'altres:

  • Conèixer el maneig bàsic de Facebook i les possibilitats que ofereix per a les empreses.
  • Comprendre les regles bàsiques de Facebook per establir les estratègies adequades als objectius que marca la nostra empresa.
  • Manejar les recomanacions bàsiques per aconseguir un posicionament i reputació adequats per a la nostra empresa a Facebook.
  • Conèixer les diferents estratègies per aconseguir augmentar el nombre de seguidors i posicionament d'una marca a la xarxa social Facebook.
  • Aprendre a manejar les estratègies bàsiques de social mitjana màrqueting a Facebook.
  • Ser capaços d'integrar Facebook en un lloc web per aconseguir una adequada gestió del perfil de l'empresa.
  • Conèixer alguns casos d'èxit de campanyes i estratègies desenvolupades a Facebook.

En el marc de la primera Sessió 1, el Ponent, Xavier Leon, ha introduit els assistents en conceptes com la gestió del perfil personal, gestió de la fanpage, gestió d'un grup de facebook, opcions de privacitat, ús de hashtags i mencions, botiga de Facebook, menús diaris de restaurants.

Esperem que ben aviat pogueu veure les millores a https://www.facebook.com/ghitanoia/