Igualada mostra als joves de secundària i batxillerat les ofertes universitàries

L'antic Escorxador acull els estands de diferents centres educatius del país

El recinte de l´antic Escorxador és l´escenari, divendres i dissabte, de la setena edició de la Fira de l´Ensenyament d´Igualada. Promoguda des del departament de Joventut de l´Ajuntament, aquesta cita compta amb la participació de trenta universitats i escoles superiors, públiques i privades, que hi presenten la seva oferta formativa.

En altres espais de la fira hi ha catorze col·legis i instituts, que exposen la seva oferta d´ensenyaments reglats, de cicles formatius o de programes de formació i inserció i, a banda, altres centres a la mateixa ciutat i cossos de seguretat i emergències, com Mossos d´Esquadra, Agents Rurals o Bombers de la Generalitat, que expliquen les seves alternatives professionals.

En aquesta cita ja consolidada, també es pot participar en xerrades informatives i buscar orientació en punts d´atenció personalitzada. L´alcalde, Marc Castells, amb la regidora de Joventut, Patrícia Illa, han visitat aquest matí els prop de 70 estands d´aquesta fira que obre, tant avui com demà dissabte, entre les 9:30 i les 15h. La programació detallada es pot consultar a www.igualadajove.cat.

Aquest divendres ha estat un dia més pensat per als escolars dels centres educatius igualadins i anoiencs, i dissabte, segons l'experiència d'altres edicions, és un dia en el que hi acudeixen moltes famílies.